Utgave 4.5 I

Copyright: Stein Wilmann ©

Introduksjon
Dette er den elektroniske utgaven av kokeboken min. Første papir-utgave laget jeg i 1990. De neste to utgavene ble laget i hhv. 1991 og 1992. Denne 4. utgaven ble utgitt i (i papirformat) i desember 1995, og på WEB i 1998. Alle papir-utgivelsene ble foretatt på ?eget forlag?, og opplagene har derfor vært nokså begrensede.

Denne kokeboken er i likhet med de tidligere utgavene satt sammen av oppskrifter som tiltaler min gane.

En del av oppskriftene har jeg fått fra enkeltpersoner. Da står navnet på vedkommende i parentes under oppskriftsnavnet. De ukrediterte oppskriftene er i større eller mindre grad mitt eget verk. Noen har jeg sett i ukeblader eller reklame-oppskriftshefter og tatt inn direkte, noen har jeg ?tilpasset? slik jeg ønsker dem, og noen oppskrifter har jeg funnet på helt selv.

Dette er ikke siste utgave av boken! Nye oppskrifter vi bli lagt til etterhvert. For at du skal slippe å lure på hvilke oppskrifter som er nye er de som har kommet til etter 4. papirutgave merket med "Ny" og datoen den ble lagt ut.

Jeg er stadig på jakt etter nye oppskrifter, så dersom du har gode forslag til nye oppskrifter som du tror jeg vil like, så er jeg takknemlig for tips! Forslag på oppskrifter sendes til oppskrifter@gorgonvaktmester.net

 

God apetitt!